Wednesday, April 3, 2013

Värskeõhumürgitus

Kolm vaba kevadpäeva andsid võimaluse viibida värskes õhus rohkem kui tavapäraselt seda nädalavahetuseti ja tööpäeva lõpus teha saab ja ühtlasi tõid endaga kaasa ka värskeõhumürgituse.

Reedel täitsime termose teega, Pihlakast võtsime kaasa saiakesi ja võtsime suuna Kaberneeme. Mulle on alati Kaberneeme rand ja männimets armsad olnud. No ja OKO kohe seal kõrval... Mmmõnus. 
Laupäeval sai sõidetud Haapsallu, et spa paradiisist ära tuua Emma. Seda, et Emmal on Haapsalus ikka super-lux elu, seda ei pea vist mainima. Aga kui ma nägin, millise heleda vaiba olid vanemad heleda mööbli juurde soetanud ning kui mõnusasti koerad end seal peal tundsid... Õnneks on mõlemad spanjelid piisavalt nutikad, et taibata, et Haapsalus on diivanite peal olemine täiesti lubatud, aga Tallinnas ei lähe see mitte. Emma muidugi tegi kõik selle nimel, et näidata, et tegelikult ei ole Luckyl ruumi ei vaibal, diivanitel ega ka põrandapatjadel. Nii välja venitatud koera, kes enda alla võtab kogu pinna, pole ma veel näinud.


Haapsalus sai tehtud ka kiire autosõit üle jää Pürksi. Holmidelt jalutasime laiule, kus suviti pesitsevad erinevad linnud. Aga märtsikuu lõpp on ikka liialt vara selleks, et leida linde. Nii pidid spanjelid leppima vaid roostikus hõljuva eelmisest suvest pärit linnulõhnaga.

Siin väike muuvi meie merematkast.

Tallinnas tagasi olles sai väikest viisi tähistatud ka munapühi ning koertel oli võimalus veeratada neile antud mune ning vaadata, kelle oma veereb kaugemale. Emma muidugi teab, et koorega muna on mõttetu taga ajada ning tark oleks oodata ära hetk, mil muna koorima hakatakse.

Munaralli video

No comments:

Post a Comment