Sunday, April 7, 2013

9-kuune jääajal elav loomalaps

Mida siis üks 9kuune koeralaps teha oskab? 
  • Varastada. Maailma parimad on just need asjad, mis on varastatud. Statistiliselt kõige enam varastab Lucky kindlasti sokke ning kohe peale neid tulevad kindad. Aga ei ole probleemi ka varastada käekellasid, rahakotte, võtmeid, püksirihmasid ja jätkuvalt WC-paberi rulle. Ja kindlasti tuleb siinkohal mainida, et varastatavad esemed ei ole jäetud kuhugi laokile, vaid Lucky on spetsialiseerunud tegemaks lahti kapiuksi, tavalisi uksi, aga ka näiteks ei valmista raskusi pesumasinaukse avamine. 
  • Kokkerlikult kurbi silmi. Kui ikka on õhus tunda, et söögilaual on midagi head, siis tuleb teha võimalikult kurbasid silmi ja venitada kõrvad poole võrra pikemaks.
  • Uudishimulikult ringi tuustida ja aeg-ajalt näidata, et tegelikult on tema nuusutamised palju tähtsamad kui minu korduvad hüüded. Samuti tundub, et ka tüdrukute lõhnad on põnevad ja täis uusimaid uudiseid
  • Meeletu tahtega ja sooviga teha koostööd. Seda vingumist ja kiunumist, kui maiusekott välja võetakse, et jõua ära kuulata. Samal ajal üritatakse sekundiga ette näidata kõikvõimalikud ja -võimatud trikid, mida teha osatakse.
  • Kõiki Lucky tegevusi ei jõua siia muidugi kirja panna. Aga igatahes on Lucky üks lõpmatult lõbus ja elurõõmus koeralaps, kes tahab kõike proovida ja teha.  
Selleks, et hiljem mäletaks, milline 9kuune inglise kokkerspanjel välja näeb, postitan siia ka ühe seisupildi :)

Ma üldse ei imesta, kui koerad arvavad, et saabunud on jääaeg. Kevad ei taha kohe mitte saabuda. Korraks juba nagu tundus, et nüüd sulab lumi ja päike paistab kõrgemalt ja soojemalt ning järjest enam veetsime aega vannis istudes.
Laupäeval oli isegi nii ilus päikesepaisteline, et sai taas üks retk tehtud lumisesse Väänasse. Sai kõvasti joostud, tagaajada, olla tagaaetav ning lõpuks langesid nõrgemad. Kahjuks sadas pühapäeval taas lumi maha. Kauaks see maha jääb, eks näis. Aga kevadet ootame me küll. Juba seetõttu, et Lucky ei arvaks, et lumi ja külm on normaalne nähtus ja et ta on sündinud jääaega ning soe suvi ja merevees sulistamine ei tunduks kuidagi kummaline.

No comments:

Post a Comment