Thursday, July 18, 2013

Kiire juuli

Juuli on olnud uskumatult kiire. Ja see kuu ei ole veel läbi. Aina kiiremaks läheb. Paari nädala jooksul on palju juhtunud, mis pole veel blogisse jõudnud.

Esmalt sai suurejooneliselt peetud Lucky sünnipäevapidustused. Õhtunael oli Eva-Grete Aljase poolt tehtud imemaitsev koeruslik sünnipäevatort, millest küll sünnipäevalaps osa ei saanud, sest komponendid ei sobi selle koera menüüga.
Avatud sai ka Lucky bjuutifond, mis ühel hetkel asendub agilityfondiga ning pidulikult avasime ka isa meisterdatud plangu, mis peaks meid aitama agility jooksukontaktide õppimisel. Video meie jooksukontakti kohta leiab YouTubest.
Külalisi oli omajagu ja viimane külaline lahkus mõned minutid enne südaööd. Sünnipäevalaps väsis aga enne ära, kui külalised mõistsid koju minna :)

Kui kolmapäeval sai peetud Lucky sünnipäeva, siis reedel algas meil juba Tour De Läänemaa, mis kestis pühapäeva õhtuni.

Reedel sai taas tutvust tehtud ujumise ja merega. Kui Emma on tõeline veeloom ja teda on raske veest välja saada, siis Luckyt tuleb veel õpetada ja merega sõbraks teha. Aga me teeme selles edusamme. Parim, mis reedel juhtuda võis oli see, et Lucky otsustas ise pulgale järgi ujuda. Ehk siis motivatsioon ujuda ja pulk ära tuua oli piisavalt kõrge, et seljatada merehirm.
Teine tore nädalavahetuse ime oli see, et Lucky hakkab vaikselt harjuma mõttega, et ka võõras kohas on võimalik magada ja tulebki magada. Siiani tuias Lucky terve öö ringi.

Laupäeval sai ülevaadatud kõik kohad, mis meie eelolevate pulmadega seotud ning päeva lõppedes sai tehtud ka üks korralik fotoshuut (fotograaf Katrin Press. www.harilik.ee). Pühapäeval sai tagasi Tallinna sõidetud. Emma jäi veel spa-mõnusid nautima, sest eesoleval nädalavahetusel sõidame Luckyga taas Lõuna- Eestisse Valga ja Tartu näitusele. Eks näis, kas õnnestub saada viimane vajalik SERT ja sellega kinnitada JCH tiitel või soovib tiitel jääda sügisesse. Pöidlad pihku!















No comments:

Post a Comment