Saturday, February 23, 2013

Pilte meilt ja mujalt

Mõtlesin, et vahelduseks postitan blogisse mõned pildid, mis on kogunenud siin lähinädalate jooksul telefoni fotoalbumsse. 

Esmalt Vääna pildid. Emma arvas, et kaua seda kevad-suve ikka oodata ja aeg oleks üks suplus teha. Esmalt üritas ta "rannalt" taga ajada jääkuubikuid.
Siis tuli muidugi seda kõike õpetada Luckyle. Õnneks ei leidnud Lucky, et külmas vees solberdamini just eriti tore oleks.
Nii me siis vaatasin eemalt.

 

Tartu maratoni nädalavahetus. Kuigi alguses arvati meid suusamäärde-, rajaabi-,toidu ja energiapeatuste meeskonda, siis nädal enne maratoni otsustasime siiski koju jääda ja kogu seda suusafestivali telekast jälgida.
Lucky üritas suuskade määrdeprotsessis abiks olla, aga sealt kupatati ta koheselt minema. Selleks, et kindel olla, et ta maratonile kaasa võetakse, puges spordikotti. Aga ka seal ei olnud pikka pidu. Nii nad siis Emmaga kott-toolis istusid- tukkusid seni kuni kõik oli maratoniks valmis.


 Kuna maratonistid lahkusid poolest ööst, siis  kojujääjatel oli uni silmas veel pool päeva.
 Ärkveloleku ajal pidasid Emma ja Lucky vaheldumisi ja korraga vahti, kas juba hakatakse sealt maratonilt tagasi ka tulema :)
Vahepeal oli vaja jalga sirutada, telekast ülekannet vaadata, rõdus tuustida ja siis taas ootama. 






No comments:

Post a Comment