Saturday, December 8, 2012

Visiit lääneosariiki

Sel nädalavahetusel võtsime ette retke läände, täpsemalt Haapsallu. See oli Lucky esimene nii pikk autosõit ja esimene tutvus Holmi-koduga, kuhu ta kindlasti tulevikus koos Emmaga suvitama satub. Autosõit kulges reede õhtul üsna tugevas tuisus. Väike plaaniväline peatus tuli teha peale Ristit, kus üks neidis oli end autoga kraavi sõitnud ning Heiki koos puksiirautoga ta sealt välja kaevas.

Holmidel oli nagu ikka kõik väga vaikne ja mõnus. Luckyl oli muidugi nii põnev, et mõte magama minekust, ei tulnud tal pähe varem kui öösel kuskil kolme paiku. Ja siis magasid mõlemad koerad hommikul lausa kaheksani.

Laupäeval jalutasid minu pere ja muu loomad mööda Väikest viiki vanalinna kohvikusse teed jooma. Peale mida siis lossipargist promenaadile ja tagasi Holmile. Emmale kui vanale Haapsalus spaatajale midagi uut ja huvitavat jalutuskäik ei toonu (v. a kollased uudised lumel), aga Luckyl oli kõik uus ja põnev. 
Ühe põneva objekti juurest joosti teise juurde.
Mina ja minu neljajalgsed Väikese viigi kaldal
Kohvikus
What? Ongi jääkaru või?
Kahjuks ei olnud Lucky kultuuriprogrammi võimalik lülitada tutvust merelindudega, aga see-eest oli võimalik keset Haapsalu lahte näha jääkaru :)
Kujund seismine

Paus

Minu pere ja muud loomad

No comments:

Post a Comment