Friday, November 30, 2012

Juhan Liiv: Tuisk jookseb võidu tuisuga...

Lõpuks ometi on käes aeg, mil koerad pääsevad lõpmatusteni näivatest vanni- ja spaprotseduuridest ning saavad nautida lumemõnusid. Kuna Lucky esimene kohtumine härra Lumega oli juba oktoobris, siis nüüdne novembrikuu lumi talle enam üllatust ei valmistanud. Loomalaps sumpab täielrinnal lumes. Ka pissimiseks ei pea enam otsima rohuliblet, vaid tagumiku võib maha panna just seal, kus süda soovib.

Tänahommikune tibake tuisune ilm pani küll Lucky kukalt sügama, et kas ikka tasub hommikune tiir teha, aga nähes, et Emma muretult köögiaknast hange sukeldub, oli ka Lucky seal samas hanges. Vahe oli vaid selles, et kui Emmat oli hanges näha, siis Lucky kadus valgesse auku. Aga peagi tuiskasid nad mõlemad hommikuses tuisus ja püüdsid viimseid puulehti, mis lendlesid mööda lumevalle, pakkudes nii koertele paraja koormusega hommikuvõimlemise.

Mõnusaks argipäeva jalutamiskohaks on saanud Järve metsatukk, mis on kodule lähedal ja seal saab teha parajalt väsitava tiiru.Terviseradadel jalutame me eeskujulikult rihmastatult ja anname kahejalgsetele teed. Kuid üle raudtee minnes, saavad vabamalt tunda nii nelja- kui ka kahejalgsed. :) Seal saame trillida "siia" käsklust. Kanamaius ruulib jätkuvalt ja selle nimel liigutatakse suuri ja väikesi käppasi eriti kiiresti.





No comments:

Post a Comment