Saturday, June 15, 2013

Hea hüppelaud tulevikku

Asun nüüd kohe vabandama. Et miks pole ühtegi blogipostitust tulnud peale maikuud. Ma loodan, et saan peituda selle taha, et tööl kirjutan ma päevast päeva meediasse sõnumeid ja neid on olnud viimasel ajal nii palju, et kodus ei suuda enam midagi kirjutada. Koduse kirjutamiseaja on röövinud ka suveürituse virtuaalne leht. Aga see selleks...

Vahepeal on Lucky saanud 11kuuseks ja juulis saame tähistada suurt sünnipäeva. Tort on juba tellitud. Nüüd on vaja veel kutsed saata.

Lucky tegi täna esimese ja tõesti väga hea debüüdi näitusemaailmas. Lähtepositsioon tulevikuks on väga hea. Hoolimata sellest, et saime hindeks VH, liikus Lucky ringis väga hästi, seis laual ja maas kenasti. Ehk siis omalt poolt sai kõik kenasti sooritatud. Mina jäin kogemusega väga rahule ja andis tugevasti juurde kindlust.

Kirjeldus: elegant, slightly long in proportions. Need time for more masculinity and substance. Pleasing head with typical expression from well-shaped dark eyes and low set ears. Good angles and topline. Free and open side movement. Need to settle in front. 

Peale näitust külastasime Emma kasvatajat Marikat ja tema uut spanjelibeebit Goldit. Lucky ei arvanud beebist suurt midagi. Prantslased pakkusid palju toredamat seltskonda.

Aga väga tore oli taas Nõos olla ja tänud, Marika, külalislahkuse eest.

Kuna Annikoru on suhteliselt Tartu külje all, siis tekkis mõte ka Lucky õde külastada. Mina polnud õde ju suurena näinudki. Tänud, Aive, väga sõbraliku vastuvõtu eest ja loodan peagi taaskohtuda. Lucky ja Mindy said väga hästi läbi ja lõbu koos ringi jooksmisest palju. Lucky muidugi suutis tekitada ka paraja portsu piinlikust sellega, et otsis üles kõik Mindy peidetud ülihääd seakõrvad ja muud närikad. Mitte, et meil närikaid kodus ei oleks (ok. seakõrvu meil tõesti ei ole).

Igatahes oli väga mõnus kohtumine vanade ja uute tuttavatega Lõuna- Eestist. Nüüd on teie kord külla tulla kas Tallinna või suvisesse Haapsallu!

 Pisike videoklipp ka hullavast vennast-õest.

No comments:

Post a Comment