Sunday, March 24, 2013

Kevadootuses

Tundub, et suvise ürituse korraldamine võtab enda alla enamus õhtuid ja nii ei jäägi suurt aega, et blogida Luckyst ja Emmast.
Emma veedab märtsikuu Haapsalu spas. Seda, kui tore ja mõnus on Emmal Haapsalus, ei pea siinkohal rääkimagi. Lucky tundis aga esimestel nädalatel end väga üksildasena. Igal hommikul jooksis läbi kõik toad ja nurgatagused, et leida üles Emma. Üsna tihti istus ta kurvalt keset tuba ning ei osanud midagi tarka peale hakata. Nüüd on jäänud vaid nädal, mil sõber linna tagasi tuuakse.

Vahepeal on Lucky saanud kaheksakuuseks ja Amadeusi-soengust sai korralik inglise kokkerspanjeli lõikus. Samuti registreerisin Lucky kahele suvisele näitusele.
Agilitytrennid on nädala tippsündmused. Kui Lucky avastab autost väljudes, et ta on toodud Tuhalasse, siis järgneb selline kilkamine ja ümber enese telje tiirutamine. Mida me trennis teeme, saab näha videolt:

 
Nädalavahetuseti sõidame ikka kuhug linnast välja kevadet otsima. Sel nädalavahetusel võtsime taas suuna Meremõisa randa. Kui eelmine kord sai Emma jääkülmas veel ujuda, siis nüüd oli rand täiesti jääs ja tumesinine merd nägi taamal. Kuna Lucky pole veel ujuma õppinud, siis tegime jääl kuivatrenni ja Heiki andis talle teooriatundi sellest,kuidas "koera"ujuda. Kuidas teoreetiline ujumistrenn jääl välja nägi, saab näha  videost

Jääme kevadet ootama!



No comments:

Post a Comment